dissabte, 25 de gener del 2014

Plantada a No som Sants

El quart programa de la segona temporada de No Som Sants serà recordat com el capítol de les absències. A l’estudi principal de Sants-Montjuïc Ràdio s’hi respirava més silenci que mai.

El Sergi Pàez, en representació de tots aquells que han patit la grip durant els darrers dies, va decidir quedar-se el llit. No sabem si la pressió de ser el flamant nou col·laborador va poder amb ell, o efectivament estava constipat. Per la seva banda, el David Martinez ja encadena dues setmanes de plantada al programa, al·legant ser un home multi tasca i no arribar a tot. I finalment, seguim sense notícies de la Cristina Suarez.

I finalment, la Inès Dias va tornar també a l’estudi de la ràdio i va ser nomenada presidenta del club de fans del programa. Un munt de coses que no us podeu perdre! i ja sabeu, si no ens vareu poder escoltar, ara en torneu a tenir l’oportunitat! Fins aviat #nosomsanter@s!!!Les que sí van fer acte de presència van ser la Silvia Depares que ens va meravellar, un programa més, amb una infinitat de curiositats. D’entre elles, cal destacar el 2×1. És a dir, coberts i bolígrafs en un mateix estri.


La Lara Barrera també va voler acompanyar al presentador del programa, i ens va presentar un nou capítol del Bon dia Londres. En aquesta ocasió, normes i costums britànics van centrar l’aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada