diumenge, 15 d’octubre del 2017

6 Temporades amb vosaltres


Estem molt contents d'anunciar que la 6ª Temporada de No som Sants a La Marina FM ja começa. Així és! L'equip de No som Sants torna una vegada més a les ones radiofòniques per portar-vos un programa amb actualitat, novetats, noves seccions, més amè però amb la gent de sempre. Hi ha coses que no canvíen!
Qui ens acompanyarà aquesta temporada?

El que sembla que es troba molt a gust i que comença a tenir el títol de veterà, és el Gabriel Corominas. Un cop més ens acompanyarà a la taula amb la seva secció, Vermella Directa, parlant d'esports. Aquesta temporada, esperem fer-nos rics amb la Quiniela! Ho aconseguirem?

La que també repeteix és l'Angela Sanchez Orti, tot i que la temporada passada va ser-hi poc, aquest any ens promet cinema, sèries i teatre sense parar. I es que torna a l'equip amb Serieliculatre per informar-nos de tot el que passa en aquest món.

L'Adrià Pagés és un dels col•laboradors que torna a apuntar-se aquesta temporada per parlar de música. La seva secció, Contaminació Acústica promet endinsar-nos en tot un món desconegut sobre els artistes que ens han marcat al llarg de la història.

La camaleònica Anna Agramunt deixa les notícies per posar-se a fons amb tot allò que te a veure amb les Apps, Internet i les Xarxes Socials, en la seva secció titulada Spamer. Cada dilluns ens posarà al dia de tot alló que hem de saber del 2.0

L'Aleix Romea també continúa un any més amb nosaltres sense deixar la cultura de banda, perquè ell és i serà El Culturista, i ve a inundar-nos de cultura sense límits. Museus frikis, històries de Barcelona, exposicions... ell ens ho explica tot!

Però qui gestiona tot aquest super equip?


En Jordi Roca i la Silvia H. Depares segueixen dirigint aquesta embarcació pirata, assumint les tasques de direcció i presentació. Dues veus imprescindibles, que hi donaran el seu particular toc amb la secció més mítica del programa, les Curiositats, i les darreres novetats de la setmana.

Apunteu-vos la cita: cada dilluns de 20h a 22h del vespre, al dial 102.5FM o bé per els canals habituals de sempre, l'aplicació de La Marina FM, TuneIn o directament a la web de la emissora!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada